over de kunstenaar Angelique Gijsbertse

‘In mijn werk laat ik me inspireren door emoties en staten van innerlijk bewustzijn. Maar ook door de indrukken die de omgeving op mij achterlaat. Ik zie mijn werk als een reflectie op deze wereld, die mij soms heel druk en veranderlijk tegemoet komt. Ik experimenteer graag, soms duurt dat jaren, om dan weer terug te gaan naar de basis.’

Angelique Gijsbertse

Angelique Gijsbertse werkt in een zeer expressieve schilderstijl. Haar werken zijn uitbundig, kleurrijk en levendig. Ze werkt in diverse materialen en schuwt het experiment niet. Haar mixed-media werk krijgt daardoor een bijzondere dimensie.

Angelique Gijsbertse
bekijk het kunstenaars-cv van Angelique Gijsbertse

Angelique Gijsbertse (Amsterdam, 1965) heeft een oriëntatiecursus gedaan aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam en cursussen en privélessen gevolgd bij diverse kunstenaars. Gijsbertse woont en werkt in Amsterdam.

exposities

2011 – Angelique Gijsbertse & Freek van Mechelen, duotentoonstelling ei-complex, Amsterdam (onderdeel van Rode Loper Festival)
2010 – ‘Normalitarism’, kunstproject (groeiende installatie/environment) van beeldend kunstenaar David Bade, manifestatie ‘Niet Normaal’, Beurs van Berlage, Amsterdam
2009 – Diepwater Collectief, Amsterdam
2007 – SPDC Oost, Amsterdam
2005 – Beeldend Gesproken Kunstprijs 2005, Loods 6, Amsterdam
2005 – Kunstcentrum De Twee Wezen, Enkhuizen

werk van Angelique Gijsbertse

Vrouw in overpeinzing ^
Krasse vogels
Lastige lift momenten
Verdwaald