Lunch hour, olieverf, doek, figuratief, wandelen, park banken, mensen, Renneke van der Linden, Narowal, Pakistan, 1968, Hogeschool voor de Kunsten, Arnhem (HKA), faculteit Beeldende Kunsten, AKI, Akademie voor Kunst en Vormgeving te Enschede, stage Ecole des Beaux Arts, Avignon Frankrijk, woont en werkt Arnhem, thuis in niet-westerse culturen, Andere culturen contrast, samengaan met de Nederlandse cultuur, schildert op basis foto’s die tijdens haar reizen zijn gemaakt, combineert meerdere foto’s tot nieuwe composities,

Lunch hour

Renneke van der Linden

    dit kunstwerk is uitgeleend

  • formaat (cm) 70 x 150
  • techniek/materiaal olieverf
  • ondergrond doek
  • stijl figuratief
2135,- koop incl. btw
173,- 6 mnd huur incl. btw


Wij zijn weer open

Naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen werken we voorlopig enkel op afspraak. Op deze manier kunnen wij jullie veiligheid en die van onze medewerkers garanderen.

Ben je niet in de gelegenheid bij ons langs te komen?  Bestellen en reserveren via onze website blijft mogelijk. Vul onderstaand reserveringsformulier in. Wij nemen contact met jou op, wat voor jou het beste moment is om het kunstwerk op te halen en zetten het kunstwerk voor jou klaar op het afgesproken tijdstip of maak gebruik van onze bezorgservice waarbij je bestelling binnen enkele dagen thuisbezorgd wordt. 

Reserveren?

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

geef hier de titel van het werk op

Meer van Renneke van der Linden

Candy children
De cactussentuin
Ja, net nog bloemen
Maasai ^