boost je bedrijf met kunst

Boost jezelf én je team door de kracht van artistiek talent!

https://boostjebuurt.amsterdam.nl/#ideaId-39424

Wij bieden inspiratiesessies bij u op locatie of bij ons in de galerie in de vorm van:

ART WORKSHOPS

De kunstenaars in de collectie kunnen workshops en trainingen verzorgen voor uiteenlopende groepen. Ze worden zoveel mogelijk in overleg en op maat aangeboden.

We hebben niet een vast thematisch aanbod, maar stellen een inhoudelijk thema vast in overleg met de groep, zoals:

GALLERY TALKS

De gallery talk van Beeldend Gesproken is een interactieve oefening in het aandachtig kijken naar kunst. We nemen één werk uit de collectie als basis van dit gesprek. Wat is de persoonlijke beleving van de kijker. We werken vanuit de vragen: “wat zie je?”, “wat doet het met je?”. Vervolgens gaan we op zoek naar associaties en bredere/diepere betekenissen. De kunstenaar is aanwezig en in een kleine groep delen we aan de hand van het gekozen kunstwerk onze meningen.

CREATIEF IN DE OMGANG

In deze sessies delen artiesten en kunstenaars hoe zij de coronacrisis te boven kwamen. Zij presenteren inventieve oplossingen en onorthodoxe methoden uit hun eigen praktijk. Bekende artiesten en kunstenaars delen hoe zij inventief omgaan met tegenslag. Leer tijdens de inspiratiesessies van hun strategie. 

Wij helpen om vanuit een ander perspectief naar de organisatie te kijken om zo verandering mogelijk te maken.

Heb je interesse in een workshop, gallery talk of training of heb je vragen hierover? Vul onderstaan formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.