Beter met kunst


Je bent vanaf 28 april weer zonder afspraak welkom. We kijken er naar uit om je weer te zien! Een winkelafspraak maken en click en collect blijft mogelijk.

Tot snel!


winkelen
op afspraak

Wil je liever persoonlijke aandacht? Het is nog steeds mogelijk om een private shopping sessie van een half uur in te plannen! Je hebt de gehele kunstuitleen & galerie tot je beschikking en wij doen er alles aan om het shoppen zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Mail voor een afspraak naar info@beeldendgesproken.nl


galerie beeldend gesproken de hallen

Click &
collect

We bieden je graag de mogelijkheid om op een veilige manier een kunstwerk op te halen. Blader door onze online collectie, heb je een werk gevonden die je graag thuis aan de muur wil hangen? Vul dan het reserveringsformulier in. Dit formulier staat onder elk kunstwerk uit onze collectie. Wij nemen contact met jou op, wat voor jou het beste moment is om het kunstwerk op te halen en zetten het kunstwerk voor jou klaar op het afgesproken tijdstip. Betalen kan met pin. We houden ons aan alle coronaregels


Bel &
bestel

hoe werkt het?

Bel tijdens openingstijen naar 0203090390. Onze medewerker bespreekt met jou welk kunstwerk wij voor jou klaar kunnen zetten en je kan het werk vier uur later al komen ophalen. Betalen kan contactloos.


thuis
bezorgen

Wij bezorgen je bestelling coronaproof. Cadeauartikelen versturen wij via post.nl. Onze kunstcadeaubonnen ontvang je per mail of per post.


TIP:
Het kleinste galerietje

Of je nu bij ons komt winkelen of toevallig langs onze galerie loopt, waar je zeker even naar binnen moet kijken is ons kleinste galerietje.
Speciaal voor het Kleinste Galerietje maakte Erna van Sambeek, in een periode waarin wij allemaal licht ontheemd zijn, de installatie “Thuisland”. Met daarin onder meer een in Jingdezehen, de porselein stad van China, vervaardigd porseleinen ei. Een ei als globe, als metafoor voor ‘thuis’ en geborgenheid, verborgen in de schacht van de Hallen.Openingstijden

Wij zijn vanaf 3 maart weer geopend!


op afspraak
dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00

Klantenservice


Heb je vragen over bestellen op beeldendgesproken.nl, afhalen in de kunstuitleen of winkelen op afspraak. Neem dan contact met ons op via: info@beeldendgesproken.nl