vergaderlocatie De Hallen

locatie voor culturele en zakelijke evenementen

Galerie Beeldend Gesproken is dé locatie voor creatieve en zakelijke bijeenkomsten. Gelegen in rijksmonument De Hallen – de hipste plek van Amsterdam. Een unieke locatie uitermate geschikt voor meetings, workshops, vergaderingen, brainstorms, recepties, (product)presentaties, borrels en kleinschalige concerten. Kortom voor iedereen die op zoek is naar een locatie met een bijzondere sfeer en een inspirerende, kunstzinnige uitstraling.

vergaderen op een bijzondere locatie

Vergaderen in een ruimte die heel anders is. Onze galerie is ruimtelijk, hoog, licht en heeft een moderne, industriële uitstraling. In de galerie zijn altijd exposities: je bent aan alle kanten omringd door kunst. Onze locatie heeft een inspirerende sfeer die je nergens anders vindt. Onze galerie van 92m2 is flexibel in te richten en uitgerust met alle benodigde faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot ca. 80 personen. Er is een piano aanwezig. Indien je wilt, zorgen we voor een pianist.

Bij ons in de galerie wordt het creatief denken net iets makkelijker en ontstaan originele ideeën. Combineer deze speciale eigenschappen met onze goede service en je begrijpt waarom wij alles in huis hebben om van iedere bijeenkomst een succes te maken.

De locatie, faciliteiten, omgeving en de service; alles is erop gericht om de bijeenkomst memorabel te maken. We denken graag met je mee over de beste invulling van jouw bijeenkomst. Op basis van je specifieke wensen en budget maken wij graag een passend voorstel.

introductie

Wij heten jullie graag van harte welkom en geven jou en jouw gasten een korte introductie over de actuele expositie.

gallery talk galerie Beeldend Gesproken

artist talk

Er is een mogelijk om in gesprek met onze kunstenaars te gaan over hun werk. Zo leer je het persoonlijke verhaal achter het kunstwerk kennen.

teambuilding

Kunstworkshop verzorgd door een van onze kunstenaars. Een teamuitje of de vergadering op een creatieve manier afsluiten, dat kan! In overleg verzorgen wij een creatieve workshop op maat.

galerie-beeldend-gesproken De Hallen

bijeenkomsten

Sfeervol dineren, receptie of borrel. Wij geven deze bijzondere momenten al onze aandacht en zorg om deze speciaal te maken.

Ben je geïnteresseerd? Wil je graag meer informatie of een keertje komen kijken?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

dit zeggen onze klanten

caret-down caret-up caret-left caret-right
Liisa Russmann Inter IKEA Systems

“Our team in IKEA had a very inspiring and uplifting art experience with Beeldend Gesproken. We were lead by an experienced artist to create small paintings that all came together into one. A great way to interact and connect with your co-workers in a very fun way! It was so refreshing to get out of the stressful thinking mode into creating something with your hands and we all loved seeing the hidden talents of each other. The employees of Beeldend Gesproken were most helpful in ensuring the afternoon was a truly delightful experience for us all. I would highly recommend such a playful experience to any team or company!”

Marten Dijkstra Amsterdam

Er zijn van die plekken waar je voor een bijzondere dag, heel goed terecht kunt en graag terug wilt komen. Een van die plekken is zeker galerie artotheek en podium Beeldend Gesproken in Amsterdam-West, gevestigd onder het beschutte dak van de karakteristieke Amsterdamse Hallen. We konden er als familie Dijkstra met ruim 40 leden afgelopen op een zondag in september, op een ontspannen en informele wijze onze familiedag vieren. Zij ondersteunden ons met onder meer een duurzaam knutselprogramma voor de kinderen, met smaakvolle, verantwoorde catering, in een flexibel ingerichte ruimte. Ze maakten het voor iedereen aangenaam. Beeldend Gesproken: een aanrader! Buiten was het kil, winderig en regenachtig. Binnen bij Beeldend Gesproken werden we, tussen de schilderijen, warm ontvangen door de medewerkers. Ik heb het als organisator van de dag voor de zekerheid nog even nagevraagd bij de andere familieleden, en de conclusie luidde eensluidend: ‘Fantastisch geregeld. Voor herhaling vatbaar’. Dus: een aanrader.