vergaderlocatie

locatie voor culturele en zakelijke evenementen

Galerie Beeldend Gesproken is dé locatie voor creatieve en zakelijke bijeenkomsten. Gelegen in rijksmonument
De Hallen – de hipste plek van Amsterdam. Een unieke locatie uitermate geschikt voor meetings, workshops, vergaderingen, brainstorms, recepties, (product)presentaties, borrels en kleinschalige concerten. Kortom voor iedereen die opzoek is naar een locatie met een bijzondere sfeer en een inspirerende, kunstzinnige uitstraling.

vergaderen op een bijzondere locatie in onze galerie

Vergaderen in een ruimte die heel anders is. Onze galerie is ruimtelijk, hoog, licht en heeft een moderne, industriële uitstraling. In de galerie zijn altijd exposities: u bent aan alle kanten omringd door kunst. Onze locatie heeft een inspirerende sfeer die u nergens anders vindt. Onze galerie van 92m2 is flexibel in te richten en uitgerust met alle benodigde faciliteiten en biedt plaats aan groepen tot ca. 80 personen. Er is een piano aanwezig. Indien u wilt, zorgen we voor een pianist.

Bij ons in de galerie wordt het creatief denken net ietsje makkelijker en ontstaan originele ideeën. Combineer deze speciale eigenschappen met onze goede service en je begrijpt waarom wij alles in huis hebben om van iedere bijeenkomst een succes te maken.

Wij doen graag iets extra’s!

De locatie, faciliteiten, omgeving en de service alles is erop gericht om de bijeenkomst memorabel te maken. We denken graag met je mee over de beste invulling van jouw bijeenkomst. Op basis van je specifieke wensen en budget maken wij graag een passend voorstel.

 
introductie locatie Galerie Beeldend Gesproken op de actuele kunst exposite

 

 

introductie

Wij heten jullie graag van harte welkom en geven jou en jouw gasten een korte introductie op de actuele expositie

 
Gallery Talk workshop kunstbeleving op locatie Galerie Beeldend Gesproke

 

 

Gallery Talk

Een korte workshop kunstbeleving. Een uitstekende manier om te ervaren hoe verschillend we kunnen kijken naar hetzelfde beeld. Zo leer je de mensen met wie je werkt beter kennen.

 
creatieve kunstworkshop teambuilding op locatie Galerie Beeldend Gesproke

 

 

teambuilding

Kunstworkshop verzorgd door een van onze kunstenaars. Een teamuitje of de vergadering op een creatieve manier afsluiten, dat kan! In overleg verzorgen wij een creatieve workshop op maat.

 
Rondleiding De Hallen Amsterdam start locatie Galerie Beeldend Gesproke

 

 

rondleiding door De Hallen

  De voormalige tramremise is gebouwd in 1901, toen de Amsterdamse trams elektrisch werden. Jan Hobby en Louis Dona, beide oud GVB-werknemers geven een presentatie en rondleiding door de Hallen

 
private dining, borrel of receptie bij locatie Galerie Beeldend Gesproke

 

 

sfeervolle bijeenkomst

Sfeervol dineren, receptie of borrel. Wij geven deze bijzondere momenten al onze aandacht en zorg om deze speciaal te maken.

 
pianoconcert op de piano locatie Galerie Beeldend Gesproke

 

 

muzikale begeleiding

   Onze pianist zorgt voor de muzikale begeleiding van uw bijenkomst. En creëert zo een lekkere ontspannen sfeer.

Galerie Beeldend Gesproken biedt een unieke en inspirerende setting voor verschillende soorten bijeenkomsten. Benieuwd naar onze prijzen voor vergaderen?

Neem contact met ons op!

Wil je graag meer informatie of een keertje komen kijken? Bel ons of stuur een e-mail.
t. 020 309 03 90 | info@beeldendgesproken.nl of download onze brochure of reserveer gelijk via ons reserveringsformulier.

brochure

Waar vind je ons?

Galerie Beeldend Gesproken is gevestigd in toplocatie De Hallen Amsterdam, een oude tramremise uit 1901 in Amsterdam West. Het complex is een rijksmonument dat na jaren van leegstand gerenoveerd is en veranderd in een bruisend centrum van media, mode, cultuur, horeca en ambacht.

Het complex biedt onderdak aan diverse creatieve bedrijven en talenten, maar ook aan de populaire Foodhallen, Hotel de Hallen, de Kanarie club, een bibliotheek, filmstudio’s en een bioscoop. In de openbare passage worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

De Hallen Amsterdam in beeld

Het zijn allemaal dezelfde deuren, het zijn allemaal dezelfde ramen, maar achter elk raam en elke deur zit iets anders… ontdek het zelf in De Hallen Amsterdam!

Geplaatst door De Hallen Amsterdam op Vrijdag 15 december 2017

Dit zeggen onze klanten

Our team in IKEA had a very inspiring and uplifting art experience with Beeldend & Gesproken. We were lead by an experienced artist to create small paintings that all came together into one – a great way to interact and connect with your co-workers in a very fun way!
lees verder . . .Liisa Russmann, Inter IKEA Systems

‘Er zijn van die plekken waar je voor een bijzondere dag, heel goed terecht kunt en graag terug wilt komen. Een van die plekken is zeker galerie artotheek en podium Beeldend Gesproken in Amsterdam-West, gevestigd onder het beschutte dak van de karakteristieke Amsterdamse Hallen. We konden er als familie Dijkstra met ruim 40 leden afgelopen op een zondag in september, op een ontspannen en informele wijze onze familiedag vieren.’

lees verder . . .

Marten Dijkstra, organisator van de familiedag