Marten Dijkstra

Er zijn van die plekken waar je voor een bijzondere dag, heel goed terecht kunt en graag terug wilt komen. Een van die plekken is zeker galerie artotheek en podium Beeldend Gesproken in Amsterdam-West, gevestigd onder het beschutte dak van de karakteristieke Amsterdamse Hallen. We konden er als familie Dijkstra met ruim 40 leden afgelopen op een zondag in september, op een ontspannen en informele wijze onze familiedag vieren.

Zij ondersteunden ons met onder meer een duurzaam knutselprogramma voor de kinderen, met smaakvolle, verantwoorde catering, in een flexibel ingerichte ruimte. Ze maakten het voor iedereen aangenaam.

Beeldend Gesproken: een aanrader! Buiten was het kil, winderig en regenachtig. Binnen bij Beeldend Gesproken werden we, tussen de schilderijen, warm ontvangen door de medewerkers.


Ik heb het als organisator van de dag voor de zekerheid nog even nagevraagd bij de andere familieleden, en de conclusie luidde eensluidend: ‘Fantastisch geregeld. Voor herhaling vatbaar’. Dus: een aanrader.