​Privacybeleid Stichting Beeldend Gesproken

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo weet u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Stichting Beeldend Gesproken. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Stichting Beeldend Gesproken respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens
Stichting Beeldend Gesproken houdt alleen die persoonsgegevens bij die nodig zijn voor het verstrekken van een product of dienst. Stichting Beeldend Gesproken behandelt deze informatie, zoals naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, rekeningnummer etc. vertrouwelijk. De Klant kan te allen tijde de door Stichting Beeldend Gesproken opgeslagen persoonsgegevens opvragen en wijzigen.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u bent aangemeld voor een van onze diensten vragen we u om uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server van Stichting Beeldend Gesproken of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en de gedane verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server van Stichting Beeldend Gesproken of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Deze website maakt geen gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst).

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
Wij delen uw persoonsgegevens met derden voor zover dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de in de overeenkomst genoemde werkzaamheden en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens wilt aanpassen of verwijderen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Beveiliging van uw persoonsgegevens
Stichting Beeldend Gesproken neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@beeldendgesproken.nl.

U dient zich ervan bewust te zijn dat Stichting Beeldend Gesproken niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Stichting Beeldend Gesproken
Hannie Dankbaarpassage 23
1053 RT Amsterdam
t. 020 3090390
e. info@beeldendgesproken.nl