Kunst lenen als particulier

Kunst lenen is voor mensen die graag experimenteren, voor mensen die houden van verandering. Want met kunst van de kunstuitleen hang je gewoon elke keer weer een nieuw kunstwerk boven je bank! Een nieuwe boost voor je huis, elke keer weer – wie wil dat nou niet? Kunst lenen past bovendien perfect in de nieuwe deeleconomie: niet het bezitten, maar het genieten van kunst, daar gaat het om!

Ontdek onze collectie

De hele collectie van Beeldend Gesproken staat online. Momenteel hebben we zo’n 2.000 kunstwerken van 130 kunstenaars in de collectie. Niks mis met een avondje scrollen door onze site. Met de keuzehulp maak je je selectie. Ga je voor figuratief of voor abstract? Kies je voor schilderwerk, grafiek of fotografie? Of zoek je een beeld? Je kunt selecteren op onderwerp, formaat, kunstenaar, techniek, materiaal of stijl. Zo maak je je eerste selectie van kunstenaars of stijlen die jou aanspreken.

Als je selecteert op beschikbaarheid, weet je zeker dat je alleen werken te zien krijgt die niet zijn uitgeleend aan iemand anders. Wil je meer informatie over je favoriete kunstenaar, lees dan zijn of haar biografie.

Kom naar onze kunstuitleen om onze collectie met eigen ogen te bekijken. Want je zult merken: om een keuze te kunnen maken, moet je kunst in het echt zien. Je kunt lekker grasduinen in de collectie, maar we helpen je ook graag om jouw kunstwerk te vinden.

Van het huurbedrag spaar je 20% kooptegoed. Wanneer je bijvoorbeeld 80 euro huur betaalt, bouw je een kooptegoed op van 16 euro. Zo spek je ongemerkt een spaarpotje, dat je gebruikt als je je favoriete kunstwerk nooit meer kwijt wilt. Je kooptegoed vervalt als je vijf jaar niets hebt gehuurd of gekocht.

Service

WIJ DOEN NIET MOEILIJK

Ben je helemaal tevreden, dat is mooi! Wanneer je toch liever iets anders wilt, dan kun je het werk ruilen. Vertel het ons binnen 2 werkdagen, daarna heb je 8 dagen om het werk te wisselen.

WIJ BEZORGEN

Heb je een groot werk gekozen of geen zin om het zelf te vervoeren. Wij brengen je kunstwerk(en) bij jou thuis en dat doen we op de tijd dat het jou uitkomt, ook ‘s avonds of in het weekend.

WIJ LEVEREN

Geen zin om steeds nieuwe spijkers in de muur te slaan? Wij verkopen ook Stas ophangsystemen en indien nodig regelen wij een monteur voor het ophangen van dit systeem.

Kunst lenen voor je organisatie of bedrijf

Voor organisaties en bedrijven staat onze bedrijfsadviseur Sonia Vidal paraat voor een vrijblijvende kennismaking. Sonia geeft artistiek advies en regelt de praktische zaken zoals transport en de installatie van de kunstwerken.