Kunst lenen?
Zo werkt het!

Kunst lenen is voor mensen die graag experimenteren, voor mensen die houden van verandering. Want met kunst van de kunstuitleen, hang je gewoon elke keer weer een nieuw kunstwerk boven je bank! Een nieuwe boost voor je huis, elke keer weer, wie wil dat nou niet? Kunst lenen past bovendien perfect in de nieuwe deeleconomie: niet het bezitten, maar het genieten van kunst – daar gaat het om!

uitgebreide collectie

De hele collectie van Beeldend Gesproken staat online. Momenteel hebben we zo’n 2000 kunstwerken in de collectie van 130 kunstenaars. Niks mis met een avondje scrollen door onze site.
Met de keuzehulp maak je je selectie. Ga je voor figuratief of voor abstract? Kies je voor schilderwerk, grafiek of fotografie? Of zoek je een beeld? Je kunt selecteren op onderwerp, formaat, kunstenaar, techniek, materiaal of stijl. Zo maak je je eerste selectie van kunstenaars of stijlen die jou aanspreken.

En als je selecteert op beschikbaarheid, weet je zeker dat je alleen die werken te zien krijgt die op voorraad zijn en niet uitgeleend aan iemand anders. Wil je meer info over je favoriete kunstenaar, lees dan zijn/haar biografie.

Bekijk onze online collectie        Bekijk onze kunstenaars

Kunst lenen, zo werkt het! kunstuitleen Beeldend Gesproken

 

kunst in het echt zien

Kom naar onze kunstuitleen om onze collectie in het echt bekijken. Want je zult merken: om echt een keuze te maken, moet je kunst in het echt zien. Daarom kun je in onze uitleen alle kunstwerken bekijken. Je kunt lekker grasduinen in de collectie, maar wij helpen je ook graag om jouw kunstwerk te vinden.

als je leenperiode afloopt

Jij beslist nu hoe het verder gaat:

  • leen het werk nog een periode, want het boeit nog steeds
  • wissel het werk voor een ander, want jij houdt van afwisseling
  • koop het werk, want jij wilt het nooit meer kwijt. Wij geven je dan 10% korting. Bovendien kun je in termijnen betalen. Renteloos. Hoeveel termijnen, dat spreken we samen af.
  • of breng het gewoon terug. Bij ons zit je niet vast aan een abonnement.

 

kunst duur? welnee!

De kunstuitleen is er juist om kunst voor iedereen betaalbaar te maken. De prijzen die je bij elk kunstwerk ziet, zijn voor een half jaar. Je kunt in maandtermijnen betalen. Voor 6 tot 20 euro per maand heb je al een hele ruime keuze uit onze collectie. Ook fijn om te weten: we werken niet met abonnementen. Per half jaar beslis je of je wel of niet doorgaat, je zit nergens aan vast.


25% kooptegoed

Van het huurbedrag spaar je 25% kooptegoed. Voorbeeld: je betaalt 80 euro huur, dan bouw je een kooptegoed op van 20 euro. Zo spek je ongemerkt een spaarpotje, dat je gebruikt als je je favoriete kunstwerk nooit meer kwijt wilt.

Je kooptegoed vervalt als je vijf jaar niets hebt gehuurd of gekocht.

Niet goed? Je kunt altijd ruilen!

Ben je helemaal tevreden, dat is mooi! Maar als je toch liever iets anders wil, dan kun je het werk ruilen. Vertel het ons binnen 2 werkdagen, daarna heb je 8 dagen om het werk te wisselen.