kunst lenen voor bedrijven

Ontdek inspirerende kunst voor je bedrijf in De Hallen, Amsterdam West. We nodigen je uit om zelf je keuzes te maken bij onze kunstuitleen. We staan klaar om je te helpen bij de selectie en logistiek. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de perfecte keuze voor jouw bedrijf.

persoonlijk kunstadvies met bezorg- en ophangservice

We komen naar uw bedrijf voor een kennismakingsgesprek en bekijken uw kantoorruimte om een passend kunstadvies te kunnen geven. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Vervolgens ontvangt u een voorstel, afgestemd op uw wensen en budget. Gaat u akkoord met ons voorstel, dan brengen we de kunstwerken langs op een tijdstip dat u uitkomt, binnen of buiten kantoortijden. We monteren zo nodig ophangrails en hangen de werken op.

kunstshow op uw kantoor

Wij organiseren een kunstshow in uw bedrijf. U hebt het vervolgens voor het uitzoeken. We komen uw kantoorpand bekijken en stellen samen met u vast waar kunst moet komen. We brengen een ruime selectie kunst naar uw bedrijf, die we ter plekke uitstallen, bijvoorbeeld voor een middagpauze. Daaruit maakt u een definitieve keuze en vervolgens hangen wij de werken voor u op.

u doet de kunstselectie zelf in onze galerie

U (en eventueel uw bedrijfskunstcommissie) komt naar Beeldend Gesproken in Amsterdam. Wij lopen samen onze collectie door, zodat u een goede keuze kunt maken. We spreken meteen af wanneer we de kunstwerken komen afleveren en ophangen.

u doet de kunstselectie zelf online

Onze hele collectie staat op de website. U neemt de tijd om te grasduinen in de collectie. Een kunstwerk dat u aanspreekt, kunt u een sterretje geven.  Zo plaatst u uw persoonlijke voorkeuren bij elkaar. U let zelf op de juiste formaten en checkt of de prijzen binnen het budget zijn. Vervolgens neemt u contact met ons op om de gekozen werken te leveren. Ophangen kunt u zelf doen, of aan ons overlaten.

bevalt het werk niet? dan kan ruilen altijd

Als een werk om wat voor reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het wisselen. Breng ons dan binnen twee werkdagen hiervan op de hoogte. Vervolgens heeft u acht dagen om het werk te ruilen.