kunst lenen voor bedrijven

kunst lenen voor bedrijven


Kunst uitzoeken voor uw bedrijf is leuk en inspirerend. U bent welkom bij onze kunstuitleen in De Hallen in Amsterdam West om zelf uw keuzes te maken. Wij assisteren u daar graag in de selectie en in de logistiek.  Veel is mogelijk, aan u de keuze.

persoonlijk kunstadvies met bezorg- en ophangservice

We komen naar uw bedrijf voor een kennismakingsgesprek en bekijken uw kantoorruimte om een passend kunstadvies te kunnen geven. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Vervolgens ontvangt u een voorstel, afgestemd op uw wensen en budget. Gaat u akkoord met ons voorstel, dan brengen we de kunstwerken langs op een tijdstip dat u uitkomt, binnen of buiten kantoortijden. We monteren zo nodig ophangrails en hangen de werken op.

kunstshow op uw kantoor

Wij organiseren een kunstshow in uw bedrijf. U hebt het vervolgens voor het uitzoeken. We komen uw kantoorpand bekijken en stellen samen met u vast waar kunst moet komen. We brengen een ruime selectie kunst naar uw bedrijf, die we ter plekke uitstallen, bijvoorbeeld voor een middagpauze. Daaruit maakt u een definitieve keuze en vervolgens hangen wij de werken voor u op.

u doet de kunstselectie zelf in onze galerie

U (en eventueel uw bedrijfskunstcommissie) komt naar Beeldend Gesproken in Amsterdam. Wij lopen samen onze collectie door, zodat u een goede keuze kunt maken. We spreken meteen af wanneer we de kunstwerken komen afleveren en ophangen.

u doet de kunstselectie zelf online

Onze hele collectie staat op de website. U neemt de tijd om te grasduinen in de collectie. Een kunstwerk dat u aanspreekt, kunt u een sterretje geven.  Zo plaatst u uw persoonlijke voorkeuren bij elkaar. U let zelf op de juiste formaten en checkt of de prijzen binnen het budget zijn. Vervolgens neemt u contact met ons op om de gekozen werken te leveren. Ophangen kunt u zelf doen, of aan ons overlaten.

bevalt het werk niet? dan kan ruilen altijd

Als een werk om wat voor reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het wisselen. Breng ons dan binnen twee werkdagen hiervan op de hoogte. Vervolgens heeft u acht dagen om het werk te ruilen.