speciaal voor bedrijven

rondleiding

Een rondleiding langs de kunst in uw bedrijf, liefst met de kunstenaar(s) erbij, zorgt ervoor dat de kunst veel meer gaat leven. We nemen uw personeel en relaties mee langs de kunstwerken en de kunstenaars geven toelichting op hun werk. Een goed moment hiervoor is bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsevenement of na afloop van een meeting. U zult merken dat de kunst van grotere betekenis wordt voor uw bedrijf. Niet zelden ontstaan tijdens deze rondleidingen verrassende gesprekken tussen collega’s die elkaar op een andere manier leren kennen.

een kunstwerk speciaal voor uw bedrijf

U kunt bij ons een opdracht uitzetten voor het maken van een uniek kunstwerk voor uw bedrijf. Dat kan in allerlei technieken, stijlen en prijsklassen. Wij zetten uw opdracht uit onder al onze kunstenaars. Uit de voorstellen die binnenkomen, kiest u de kunstenaar die het best aansluit bij uw wensen. U heeft daarmee een uniek eigen kunstwerk dat bovendien blijk geeft van uw maatschappelijke betrokkenheid bij onze kunstenaars.

relatiegeschenken

Onze kunstenaars maken relatiegeschenken in verschillende prijsklassen. Een unica, of een werk in oplage (bijvoorbeeld ets, litho of brons). Wij zetten uw vraag uit onder onze kunstenaars. U kiest het voorstel dat het meest aansluit bij uw wensen. U heeft daarmee een kunstzinnig relatiegeschenk dat niemand anders heeft, waarmee u bovendien uw maatschappelijke betrokkenheid toont.

cadeaubonnen

We hebben cadeaubonnen voor alle gewenste bedragen