Ingrid Greijn – Artist talk en interactieve performance Slow Walk

Op zondag 6 maart neemt Ingrid Greijn ons mee in een interactieve Slow Walk en vertelt zij over haar documented tracks, gevolgd door een Q&A onder leiding van Esther Vossen (directeur- bestuurder) met aansluitend een borrel.

Ingrid Greijn maakt groot formaat pentekeningen; Documented Tracks. Het zijn verbeeldingen van haar dagelijkse hardlooproutes.

Ingrid loopt om mentaal fit te blijven en zegt niet zonder het lopen te kunnen: “Als ik niet sport dan gaat het niet goed met mij”. Ze voltooide zeven keer de marathon van Rotterdam en traint voor de marathon van New York.

‘The artist is running’ toont verschillende tracks uit de periode 2004 tot 2021. De fijne lijnen die zij met kroontjespen tekent, creëren een spanningsveld met het grote formaat van de werken. De landschapstekeningen zijn visuele weergaves van de parcoursen die zij in binnen- en buitenland rent. Van de routes maakt zij foto’s en vertaalt deze vervolgens in een abstract lijnenspel. Een selectie van foto’s zijn in deze tentoonstelling ook te zien als animatie op de schermen.

Ingrid Greijn is winnaar van de Beeldend Gesproken Kunstprijs 2014 en is afgestudeerd aan de HKU fine arts.

Kom ook langs op zondag 6 maart van 16.00-18.00 uur!

aanvullende informatie

datum: 06 maart 2022

tijd: 16.00 uur tot 18.00 uur

locatie: Galerie Beeldend Gesproken